Aton Cairo Tak/Vägglampa 30cm Vit från Ifö Electric

Aton Cairo Tak/Vägglampa 30cm Vit

Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

Aton Cairo Tak/Vägglampa 30cm Vit

Fler produkter från Ifö Electric

Artikelnummer: 105046

Lev. Art.nr: 7306-800-10

3299 kr

Dela upp din betalning: från 92 kr/månad

Beställningsvara

Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

  • Gratis frakt vid 500kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser

Information

IFÖ
Aton Cairo Tak/Vägglampa 30cm Vit

Cairo Medium LED är en större variant i IFÖs Aton-serie. Lampan är föredd med LED-modul och har en keramisk sockel med matt opal kupa. Cairo Medium är lämplig att montera både på vägg och i tak såväl inom- som utomhus. Silikontätning mellan glas och sockel. 


Mer info - monteringsanvisning
Lampan har två Ø 6 mm hål för montage, CC-mått 133 mm, alternativt två dolda hål Ø 5 mm, för CC-mått 70 mm. En kabelgenomföring i botten med uttag för två nätkablar. Kopplingsplinten på LED-modul för max 2 x 2,5 mm2. Överkoppling är möjlig. 
Bottengenomföring och tre brytväggar. Petskydd och skydd mot strilande vatten från alla vinklar. För in nätkabeln genom kabelgenomföringen i botten. Fäst armaturen på vägg eller i tak med lämpliga skruvar, se till att pil och texten UP i botten av sockeln pekar uppåt vid väggmontage. För upp kablarna genom öppningen bredvid kopplingsplinten på LED-modulen och skruva sedan fast LED-modulen med de två medföljande skruvarna. Anslut ledarna till kopplingsplint. Skruva sedan på kupan genom att skruva den medsols. Se till att packningen mellan glas och sockel sitter på plats. Bryt strömmen till armaturen. Skruva av glaset och rengör det. Använd inte rengöringsmedel som innehåller lösningsmedel. Byt LED-modul om nödvändigt. Kontrollera packningen och byt den om nödvändigt. Avsluta med att sätta på glaset. 
Mer information:
Varumärke Ifö Electric
Färg Vit
Upphäng Fast montering
Sockel LED integrerad
Ljuskälla Ingår
Watt max(W) 12
Höjd (CM) 10
Diameter (CM) 30
Volt (V) 230V
Färgtemperatur (Kelvin) 3000
Livslängd (h) 50000
Lumen (LM) 1400
Material Keramik
IP-klass IP44
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.