Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

BADRUMSLAMPOR - LJUSSÄTTNING I BADRUMMET

För många idag är ett badrum en plats där det finns utrymme för avslappning, många ser idag ett badrum som ett hemma-spa. Möjligheten att tappa upp ett varmt bad med doftande örter, dämpa belysningen och tända några levande ljus, slå på avslappnande musik och vara för sig själv för en stund. Ett badrum kan ha så många funktioner så man måste tänka till lite för att hitta olika lampor och belysning som kan ge effekt och även funktion.

Tittar man på kostnader så är det badrum och kök som kostar mest när det gäller byggnation och renovering. Många som lägger ner mycket tid och även pengar för att skapa ett badrum vet idag att lampor och belysning är en viktig detalj vid planeringen, det gäller att tänka till innan. Tyvärr är det förvånansvärt många som glömmer bort belysningens betydelse för badrummet och fokuserar bara på kakel och badrumsinredning.

Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.