Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

Black Friday - Lampor & Belysning hos Lampan.se

Missa inte och ta del av våra fina erbjudanden på fredag den 23 november. Det kommer vara värt varje krona att fynda vackra designlampor på Black Friday. Givetvis gäller samma erbjudanden även för vår butik i Uddevalla. Hos oss kommer du hitta erbjudanden som gör det omöjligt att hitta någon annan gång. Du kommer att hitta det du söker oavsett om du är ute efter en designlampa eller en enkel ljuskälla med LED-lampa.

Vill du få förtur på våra erbjudanden under Black Friday? Anmäl dig i så fall till vårt nyhetsbrev så kommer du att få VIP-status och därmed förtur att handla före alla andra. När det gäller lampor Black Friday så måste man agera snabbt.

Tips på hur du handlar på bästa sätt under vår Black Friday

  • Vänta inte med din beställning, Populära produkter riskerar att sälja slut i lager.
  • Anmäl dig till Lampan.se nyhetsbrev så du kan handla några timmar innan alla andra.
  • Välj ut redan innan vad du ska köpa för lampor och belysning under Black Friday.
  • Tänk på att du måste genomföra köpet i vår Checkout för att det ska bli reserverat, det räcker inte att lägga produkter i kundvagnen.

Fördelar med att handla hos Lampan.se under Black Friday

  • Du slipper att trängas och stå i kö och kan istället handla det du behöver i lugn och ro. Undvik bilen och slipp problem med parkeringsplats.
  • Om du anmäler dig som prenumerant till Lampan.se nyhetsbrev så får du några timmars förtur och kan handla innan alla andra redan på torsdagen 22 november.
  • Vår Black Friday kampanj gäller under hela fredagens 24 timmar på nätet.
  • Kundtjänsten hos oss har extra öppettider om du som kund har frågor som är viktiga i samband med att du ska handla.
  • Du kan enkelt köpa till extra tillbehör för dina lampor och belysning, köp till ljuskällor, sladdar, upphäng, förgreningar eller reservlampor mm.
  • Om du bor i närheten av Uddevalla kan du snabbt och enkelt handla på nätet och hämta dina varor i butiken på norgårdsvägen 3 i Uddevalla.BLI FÖRST PÅ BLACK FRIDAY
Namn
E-postadress


Vad händer i vår butik i Uddevalla under Black Friday?

På norgårdsvägen 3 i Uddevalla nära Torp Köpcentrum hittar ni vår butik med mängder med visningsexemplar på våra lampor och belysning. Under rea Black Friday har butiken öppet lite extra länge för att hinna med alla kunder på fredagen den 23 november. Öppettiderna blir från 10.00-19.00

I butiken under Black Friday 23 november kommer vi att ha flera av våra leverantörer på plats för att ge alla kunder extra bra hjälp under denna dag. Bland annat så kommer Markslöjd, Aneta samt Nordlux med flera andra. Vi kommer att ha ett antal erbjudanden som är unika för butiken och som inte finns till försäljning i vår e-handel.

Under Black Friday så kommer det bli mycket försäljning därför kommer våra leveranser att bli lite fördröjda. Det kan bli cirka 1-2 dagars längre leveranstid än normalt. Vi reserverar oss även för att Postnord kommer att ha riktigt mycket att leverera dagarna efter Black Friday och därmed är det svårt att beräkna eventuella ytterligare förseningar.

Black Friday har blivit mycket populär köpdag i sverige och även i övriga norden också. Detta köpdag kommer ju från USA och infaller dagen efter thanksgiving. Förra året inföll den på 24 november, men i år den 23 november. Målet med dagen är att den ska innehålla bästa priserna på hela året för handeln. Alla priser ska ha röda siffror och är årets största shopping och readag samt största shoppingdagen på hela året. Många e-handlare gör större delen av sin årsomsättning under denna dag. För oss på Lampan.se är Black Friday belysning en riktigt bra dag och fungerar numera som en högtidlig dag som alla ser fram emot med blandade känslor.

Vi på Lampan.se tror att Black Friday 2018 kommer bli en dag fylld med nya erbjudanden under hela dage. Så håll koll och var smart och anmäl dig som prenumerant till vårt nyhetsbrev och få VIP-status så att du kan handla i god tid före alla andra på Black Friday rean.