Candeo Air Vit Ljusterapi Takpendel från Innolux

Candeo Air Vit Ljusterapi Takpendel

Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

Candeo Air Vit Ljusterapi Takpendel

Fler produkter från Innolux

Artikelnummer: 101357

Lev. Art.nr: 733010

4785 kr

Dela upp din betalning: från 133 kr/månad

Information

INNOLUX
Candeo Air Vit Ljusterapi Takpendel

Design: Katriina Nuutinen

Taklampan Candeo Air är både en ljusterapi-lampa samt en vanlig taklampa med E27 sockel. Du skiftar enkelt mellan ljusen med en dekorativ switch-strömbrytare på toppen av taklampans skärm. Candeo Air har ett nätt uttryck och maximerad funktion med både ljusterapi med 4000K och ett varmvitt ljus med 3000K. Ljusterapilampan fungerar också som ett bra läsljus vid köksbordet. En enkel S-krok medföljer så att du snabbt och praktiskt kan ändra lampans höjd. Avståndet för ljusterapi är 55cm som ger 2500Lux och 28cm som ger 10 000Lux. Serien Candeo Air finns i flera färger och är designad av Katariina Nuutinen för Innolux som har sin produktion i Finland. Led-ljuskällor medföljer och har 5 års garanti. Taklampan har 2,5m svart textilkabel och krokupphäng. Kompletteras med lamppropp.

Ljusterapi kompenserar effektivt bristen på naturligt ljus under vintermånaderna. En ljusterapilampa är ett bra sätt att pigga upp humöret och boosta kroppen med energi. Studier visar att ljusterapi förbättrar vakenheten samt upprätthåller arbetsmotivationen. Candeo Air är en modern ljusterapilampa som du med fördel placerar över köksbordet, då har du inte bara en snygg kökslampa med möjlighet att ställa ljuset utefter behov, men också en lampa som ger hela familjen en energiboost på köpet. 
Mer information:
Varumärke Innolux
Färg Vit
Upphäng Krokupphäng
Sockel E27 LED integrerad
Ljuskälla Ingår
Watt max(W) 29W LED/ 10W LED
Höjd (CM) 37,5
Bredd (CM) 37,5
Diameter (CM) 12
Volt (V) 230V
Färgtemperatur (Kelvin) 4000K/ 3000K
Elanslutning Ingår ej
Material Metall
IP-klass IP20
Sladdlängd (cm) 250
Övrigt Svart textilkabel 2500mm
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.