Flindt Garden Pollare Corten Låg 2700K Spjut från Louis Poulsen

Flindt Garden Pollare Corten Låg 2700K Spjut

Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

Flindt Garden Pollare Corten Låg 2700K Spjut

Fler produkter från Louis Poulsen

Artikelnummer: 106918

Lev. Art.nr: 5747402542

2695 kr

Dela upp din betalning: från 75 kr/månad

Antal:
Antal:

Beställningsvara

Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser

Information

Louis Poulsen
Flindt Garden Pollare Corten Låg 2700K Spjut

Flindt Garden är en serie moderna pollare med lågvolt från Louis Poulsen. Serien är formgiven av danska arkitekten Christian Flindt och finns i två storlekar, två färger samt två färgtemperaturer på ljuset. Förutom detta så kan du välja mellan tre olika fästen: fotplatta/bas, ankare och spjut. Flindt Garden pollare har ett modernt snitt med ett riktat och bländfritt ljus som avger en distinkt och organisk ljusbild på marken framför pollaren. Den höga och den låga modellen kan med fördel användas tillsammans för att skapa en dynamisk och levande miljö utomhus. Pollaren Flindt Garden drivs med en adapter som kan driva upp till sex pollare och med max 30m till den sista armaturen. Komplettera din pollare med en adapter. Flint Garden pollare med spjut är av modellen "plug-and-play" som är redo att stickas ned i marken och kan kopplas in med kablarna vilande på marken, därmed utan en behörig elektriker. Till denna modell behövs komplement av skydd till T-koppling som skyddar kopplingarna mot väder och vind.
Mer information:
Varumärke Louis Poulsen
Färg Silver/Stålfärgad
Energiklass A
Ljusbild Riktad
Sockel LED integrerad
Ljuskälla Ingår
Dimbar Nej
Watt max(W) 6,5W
Höjd (CM) 34,5
Bredd (CM) 5
Diameter (CM) 5
Färgtemperatur (Kelvin) 2700
Montering Utförs av behörig elektriker
Lumen (LM) 215Lm
IP-klass IP65
Sladdlängd (cm) 500
Övrigt Tillhörande adapter köpes separat. Max 30m från adapter till sista pollare. Modell med spjut kompletteras med tillhörande T-koppling (art. 106926) i de fall kabeln skall ligga ovan mark.
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.