Garden 24/3W Svart 60mm Decklight från Markslöjd

Garden 24/3W Svart 60mm Decklight

Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

Garden 24/3W Svart 60mm Decklight

Fler produkter från Markslöjd

Artikelnummer: 100417

Lev. Art.nr: 107285

260 kr Inkl. moms -50% ORD. PRIS 519 kr

Dela upp din betalning: från 7 kr/månad

Slutsåld / Utgått

Vi säljer inte längre denna produkt

-50%

Information

MARKSLÖJD
Garden 24/3W Svart 60mm Decklight

Garden 24 Decklight är en liten spotlight med integrerad Led 3W för punktbelysning att placera i altanen eller trädäcket. Fördelaktigt att placera nedanför ett insynsskydd eller staket för ett dekorativt släpljus. Tillhör Markslöjds populära trädgårdsbelysnings-serie Garden 24.

Garden 24 är ett trädgårdssystem från Markslöjd där du själv bygger utefter behov. Börja med att rita upp din trädgård och märk upp var du vill placera ut dina armaturer. Mät sedan upp hur långt det är från transformatorn och hur långt det är mellan armaturerna och välj kablar efter behov. Räkna ihop den totala mängden Watt paketet får och välj en transformator med större kapacitet än det du räknat ut.

Viktigt att veta: Systemet totala längd från transformator bör vara max 50 meter. Därefter blir det förluster i armaturernas ljusstyrka.
Mer information:
Varumärke Markslöjd
Färg Svart
Sockel LED integrerad
Ljuskälla Ingår
Dimbar Ja
Watt max(W) 3
Höjd (CM) 9,5
Bredd (CM) 6
Djup (CM) 6
Volt (V) 24V
IP-klass IP44
Sladdlängd (cm) 30
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.