GARDEN 24 Decklight 3-set 0,8W Stål från Markslöjd

GARDEN 24 Decklight 3-set 0,8W Stål

Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

GARDEN 24 Decklight 3-set 0,8W Stål

Fler produkter från Markslöjd

Artikelnummer: 103693

Lev. Art.nr: 107988

835 kr

Dela upp din betalning: från 23 kr/månad

Beställningsvara

Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

  • Gratis frakt vid 500kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser

Information

MARKSLÖJD
GARDEN 24 Decklight 3-set 0,8W Stål

Markslöjds populära trädgårdsbelysning system Garden 24 som drivs av 24 Volts transformator ger än fler möjligheter att belysa din trädgård på ett enkelt sätt. Detta set av tre decklight armaturer kan du på ett enkelt sätt markera en trappa i trallen eller ramen runt trallen. Den ingående sladden är 150cm och den utgående är 15cm. Transformator säljs separat.
Garden 24 är ett trädgårdssystem från Markslöjd där du själv bygger utefter behov. Börja med att rita upp din trädgård och märk upp var du vill placera ut dina armaturer. Mät sedan upp hur långt det är från transformatorn och hur långt det är mellan armaturerna och välj kablar efter behov. Räkna ihop den totala mängden Watt paketet får och välj en transformator med större kapacitet än det du räknat ut.
Viktigt att veta: Systemet totala längd från transformator bör vara max 50 meter. Därefter blir det förluster i armaturernas ljusstyrka.
Mer information:
Varumärke Markslöjd
Färg Svart
Energiklass A
Sockel LED integrerad
Ljuskälla Ingår
Watt max(W) 0.8W
Höjd (CM) 4
Diameter (CM) 5
Volt (V) 24V
Material Akryl/Plast
IP-klass IP44
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.