OHM Tak-/Vägg 17cm Vit från Ifö Electric

OHM Tak-/Vägg 17cm Vit

Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

OHM Tak-/Vägg 17cm Vit

Artikelnummer: 105049

Lev. Art.nr: 8341-500-10

799 kr

Dela upp din betalning: från 22 kr/månad

Beställningsvara

Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

  • Gratis frakt vid 500kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser

Information

IFÖ
OHM Tak-/Vägg 17cm Vit

Ohm 100/165 är en armatur med elegant cylindirisk form. Genom sin tidlösa design kan den placeras vägg- eller takmonterad såväl inom- som utomhus. Armaturen har matt opal-kupa. Silikontätning mellan glas och sockel. 

Mer information - monteringsanvisning
Fyra Ø 5mm hål för montage. CC-mått 60-66 mm, alternativt två dolda hål för CC-mått 70 mm. En kabelgenomföring i botten med uttag för två nätkablar. Två polskruvar för anslutning av max 2 x 2,5 mm2. Överkoppling är möjlig. Bottengenomföring. Brytväggar saknas. Petskydd och skydd mot ilande vatten från alla vinklar. För in nätkabeln genom kabelgenomföringen i botten. Fäst armaturen på vägg eller i tak med lämpliga skruvar. Anslut E27arna till polskruvarna. Skruva fast lamphållaren. Sätt i ljuskälla och skruva sedan på kupan genom att skruva den medsols. Se till att packningen mellan glas och sockel sitter på plats. Brytömmen till armaturen. Skruva av glaset och rengör det. Använd inte rengöringsmedel som innehåller lösningsmedel. Byt ljuskälla om nödvändigt. Kontrollera packningen och byt den om nödvändigt. Sätt på glaset. 
Mer information:
Varumärke Ifö Electric
Färg Vit
Sockel E27
Ljuskälla Ingår inte
Watt max(W) 40
Höjd (CM) 17
Diameter (CM) 10
Volt (V) 230V
Material Keramik
IP-klass IP44
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.