Svejk 18 Svart Bordslampa från co Bankeryd

Svejk 18 Svart Bordslampa

Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

Svejk 18 Svart Bordslampa

Fler produkter från co Bankeryd

Artikelnummer: 100705

Lev. Art.nr: 558315

2899 kr

Dela upp din betalning: från 81 kr/månad

Antal:

Beställningsvara

Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser

Information

Co BANKERYD
Svejk 18 Svart Bordslampa

Svart snygg bordslampa från co Bankeryd. Bordslampan Svejk är designad av Amsell Berlin och finns i två utföranden och färger. Med matt svart metall och detaljer i nickel är Svejk en bordslampa som passar in i många hem. Placera bordlampan Svejk 18 som en spotlight i ett mörkt hörn eller på ett sidobord riktad uppåt för att belysa en tavla. Svejk är en dekorativ bordlampa och har mjuka okomplicerade former. Dess formspråk flirtar med gamla studiolampor eller strålkastare men inspirationen är hämtad ur formerna i en soldathjälm från förr. Namnet kommer från designens ursprung och hämtades ur boktiteln ”Den tappre soldaten Svejk” av Jaroslav Hasek. Med lite fantasi kan man se soldaten Svejk i det nostalgiska formspråket med designduons inspiration hämtad ur en svunnen tid.

Designstudion Amsell Berlin grundades i Stockholm under 2004 av Pia Amsell och Barbro Berlin, som båda står bakom designen för serien Svejk. 
Mer information:
Varumärke CO Bankeryd
Färg Svart
Sockel GU10
Ljuskälla Ingår inte
Watt max(W) 7
Höjd (CM) 30
Diameter (CM) 18
Elanslutning Väggkontakt
Material Metall
IP-klass IP20
Strömbrytare Strömbrytare på kabel
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.