GARDEN 24 Taklampa 2,86W Svart från Markslöjd

GARDEN 24 Taklampa 2,86W Svart

Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

GARDEN 24 Taklampa 2,86W Svart

Fler produkter från Markslöjd

Artikelnummer: 103694

Lev. Art.nr: 107989

359 kr

Dela upp din betalning: från 10 kr/månad

Beställningsvara

Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

  • FRAKTFRITT ÖVER 500KR
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser

Information

MARKSLÖJD
GARDEN 24 Taklampa 2,86W Svart

Markslöjds populära trädgårdsbelysning system Garden 24 som drivs av 24 Volts transformator ger än fler möjligheter att belysa din trädgård på ett enkelt sätt. Koppla på detta snygga tak upphäng över lounge bordet på din uteplats eller i ett hörn i ditt uterum. Ljuskällan är fast installerad och glaset runt är av plast om det skulle slå i vid en vindpust. Transformator säljs separat.
Garden 24 är ett trädgårdssystem från Markslöjd där du själv bygger utefter behov. Börja med att rita upp din trädgård och märk upp var du vill placera ut dina armaturer. Mät sedan upp hur långt det är från transformatorn och hur långt det är mellan armaturerna och välj kablar efter behov. Räkna ihop den totala mängden Watt paketet får och välj en transformator med större kapacitet än det du räknat ut.
Viktigt att veta: Systemet totala längd från transformator bör vara max 50 meter. Därefter blir det förluster i armaturernas ljusstyrka.
Mer information:
Varumärke Markslöjd
Energiklass A
Ljusbild Rundstrålande
IP-klass IP44
Sockel LED integrerad
Färg Svart
Höjd (CM) 15
Volt (V) 24V
Diameter (CM) 10
Material Akryl
Watt max(W) 2.86W
Ljuskälla Ingår
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.