Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

LAMPAN.SE - LAMPOR OCH BELYSNING PÅ NÄTET

Vi älskar belysning! Med rätt lampor och belysning kan du enkelt förändra en känsla, uppfattning och atmosfär, både inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med att hitta rätt lampor och guidar dig med ljussättning för ditt hem, din trädgård eller ditt kontor.

Lampan.se har ett stort och brett sortiment med över 8000 lampor som sträcker sig från klassiska designlampor till det allra senaste inom trender. Vår motivation är att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med att handla belysning och lampor med snabba leveranser och bästa kundservice av oss på Lampan.

LAMPAN - EN RIKTIG LAMPBUTIK

Över 40års erfarenhet av belysning

Vi på Lampan har en lång erfarenhet av belysnining för såväl hemmiljö som för företag. Med fina lampor och rätt belysning kan du förändra stämningen i alla dina rum, och i trädgården. lampan.se är störst på lampor och belysning på nätet. Här hittar du ett stort och prisvärt sortiment av rätt lampor, ljuskällor och tillbehör från kända varumärken. I vår fysiska lampbutik i Uddevalla har vi över 5000 designlampor i lager. Du kommer hitta rätt lampor hos oss.

  • Snabb leverans
  • Säkra betalningsalternativ
  • 30 dagars bytes- & returrätt

Över 8000 lampor för inomhusbelysning, badrumsbelysning för en komplett badrumsupplevelse och smart utomhusbelysning. Oavsett om du är ute efter arbetsbelysning eller dekorationsbelysning eller bådadera tror vi du kommer hitta dina favoriter när du ser dig omkring här hos oss.

Ljus året om

Under den kalla och mörka säsongen hjälper vi till att lysa upp Norden med julbelysning och annan utebelysning. Sprid värme med en lysande present. Hitta rätt bland charmiga barnlampor och fint formgivna kvalitetslampor kan du hitta personliga presenter till nära och kära. Handla dem smidigt i din lampbutik på nätet.

Driftsmarta ljuskällor & inspirerande belysning

Idag handlar valet av ljuskällor om mer än ljuset. Driften är också viktig, något som LED-belysningens frammarsch vittnar om. Vi erbjuder ett brett sortiment led-lampor. Hos oss hittar du dessutom tips, råd och inspiration kring belysning och ljussättning. Belysning har stor inverkan på våra miljöer, både inne och ute. Det har betydelse för allt från ork och fokus till trygghet och trivsel. Och inte minst öppnar en genomtänkt ljussättning möjligheter för en riktigt lyckad inredning. Ljus framhäver, skapar kontraster i rummet och ger liv åt helheten. Läs mer i vår belysningsguide, och kika gärna i vårt inspirationsgalleri.

Köp lampor & belysning online - din lampbutik på nätet

Här handlar du smidigt och säkert. Välj och beställ det du behöver av lampor, ljuskällor och tillbehör av olika slag. Kanske hittar du också en present till någon du tycker om? Vi erbjuder säkra betalningsalternativ och snabba leveranser. Välj det betalsätt som passar dig: direktbetalning, faktura eller delbetalning via Collector Bank. Inom 2-5 arbetsdagar så levererar vi det du beställt. Frakten på order över 500:- är 29:-, annars 69:-. 30 dagars bytes- och returrätt gäller alltid när du handlar hos oss. Fri returfrakt vid byte och reklamation.

Har du några frågor eller funderingar kring beställning eller leverans kan du kontakta oss för snabb och personlig support. Slå oss en signal, skicka e-post eller fyll i kontaktformuläret. Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda oss och handla från oss så kommer du upptäcka fler och fler fördelar.

Tack för att du handlar hos oss!

Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.