Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

Nattlampor

Belid nattlampor
Airam nattlampor
Philips nattlampor

Nattlampor - trygg & säker belysning

Hos oss på Lampan.se har vi många vackra lampor som är en viktig designdetalj i rummen. Men det finns också belysning som ska vara lite mer diskret och fungera mer till praktisk funktion. Det är därför vi även har nattlampor finns i olika former och utföranden. En nattlampa ska ge ett dämpat och diskret ljus när du behöver ta dig runt i huset på natten utan att störa dina familjemedlemmar. En nattlampa kan också ge trygghet i barnrummet och samtidigt skapa en trivsam, härlig och mysig stämning.

Om du ska köpa lampor till barnrummet som ska användas på natten så har du kommit rätt. Vi på Lampan.se har valt ut flera olika lampor som passar i barnrummet. Anpassa lampan efter vad ditt barn gillar, kanske snögubbar eller prinsessor? Vi kommer löpande att lägga in fler lampor i vårt produktsortiment. Om ni har idéer och förslag på lampor så skicka oss gärna era tankar till oss. En nattlampa är ju även en riktigt bra present och då passar det jättebra att handla hos oss bland stort utbud. Välj bland klassiskt och trendigt, bara fantasin kan sätta gränser.

4 Varor

Per sida
 1. Nattlampa Val Led från Star Trading
  Nattlampa Val Led
  249 kr

  Beställningsvara

  Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

 2. Nattlampa Functional Svart Led från Star Trading
  Nattlampa Functional Svart Led
  189 kr

  Finns i lager

  Skickas inom 1-5 arbetsdagar

 3. Nattlampa Functional Led från Star Trading
  Nattlampa Functional Led
  189 kr

  Beställningsvara

  Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

 4. Nattlampa Kanin Led från Star Trading
  Nattlampa Kanin Led
  249 kr

  Beställningsvara

  Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

4 Varor

Per sida
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.