Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

Butiken i Uddevalla

Butiken Lampan startades 1980 i Uddevalla centrum av Inger Mattsson, en riktig lampaffär. 1988 byggde Lampan en egen fastighet strax utanför Uddevalla på Norgårdsvägen 3. Våren 2006 förvärvades butiken av Anders Sjöberg och Barbro Sjöberg som tog Lampan in i framtiden. 2011 lanserade Lampan sin E-handel som snabbt blev en succé. Affärsidén är att ha ett av Sveriges bredaste sortiment av hembelysning. Idag 2020 är man uppe i en omsättning på över 30 miljoner och sysselsätter ca 10 personer.

LAMPAN OCH COVID19
Hälsan och säkerheten för Lampans kunder och medarbetare är vår högsta prioritet. Vi jobbar för att skapa en trygg shoppingupplevelse för dig som kund, oavsett om du handlar i vår butik eller på nätet. Nedan kan du läsa mer om vilka åtgärder vi genomfört och vilka möjligheter vi erbjuder för att du ska kunna fortsätta ta del av våra produkter och rådgivning på ett tryggt sätt.

VID BESÖK I VÅR 600 KVM STORA BUTIK
Vi har genomfört en mängd åtgärder för att skapa en trygg shoppingupplevelse i vår Uddevallabutik som du finner vid Mio och Netonnet. Vid entrén finns handsprit och engångshandskar, ytan framför våra kassor är avgränsade till endast betjänade kunder, medan våra övriga kunder kan invänta sin tur. Vi erbjuder dig också tidsbokning ”BUTIKEN FÖR DIG SJÄLV”, utanför våra normala öppettider (se separat info). Tidsbokning Butik: telefon: 0522-866 86, e-post: tidsbokning@lampan.se (uppge namn, telefon och gärna vad för typ av belysning du är intresserad av)

BESTÄLL PÅ NÄTET & HÄMTA I BUTIK/PARKERING, CLICK AND COLLECT
Vet du vilken eller vilka lampor du skall vill köpa och inte vill gå in i vår butik rekommenderar vi dig att lägga din beställning på www.lampan.se. När du står i kassan väljer du leveranssätt ”Hämta i butik Uddevalla” och slutför dig köp. Vi skickar ett sms när ordern är färdig packad med instruktioner och vi kan möta dig på parkering om du så önskar. Utlämning på parkering sker Måndag-Fredag 11:00-17:00

BOKA ”BUTIKEN FÖR DIG SJÄLV”
I vår butik i Uddevalla hittar du över 1.500 olika lampor i vår 600 kvadratmeter stora butik. Vill du ha butiken för dig själv så kan du nu ringa på telefon: 0522-866 86 och tillsammans med oss komma överens om en dag/tid där du är välkommen till oss. Du kommer också få en personlig belysningsspecialist som hjälper dig med dina behov. Primärt erbjuder vi dessa tider utvalda vardagar mellan 9-10. I övrigt efter överenskommelse. Tidsbokning Butik: telefon: 0522-866 86, e-post: tidsbokning@lampan.se. uppge namn, telefon och gärna vad för typ av belysning du är intresserad av)
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.