Garden 24/3W Svart 45Cm Pollare från Markslöjd

Garden 24/3W Svart 45Cm Pollare

Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

Garden 24/3W Svart 45Cm Pollare

Fler produkter från Markslöjd

Artikelnummer: 100411

Lev. Art.nr: 107290

1155 kr

Dela upp din betalning: från 32 kr/månad

Beställningsvara

Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser

Information

MARKSLÖJD
Garden 24/3W Svart 45Cm Pollare

Markslöjds populära trädgårdsbelysning system Garden 24 som drivs av 24 Volts transformator ger än fler möjligheter att belysa din trädgård på ett enkelt sätt. Garden 24 har utökats med stilrena Pollare med möjlighet att koppla ihop flera på rad längs med din gångväg från garaget till entrén och som samtidigt ger dig möjlighet att punktbelysa en bergvägg, rabattens vackra blommor eller buskar. Med integrerad led-ljuskälla och klassiskt formspråk är detta en pollare som smälter väl in i de flesta exteriörer. 

Garden 24 är ett trädgårdssystem från Markslöjd där du själv bygger utefter behov. Börja med att rita upp din trädgård och märk upp var du vill placera ut dina armaturer. Mät sedan upp hur långt det är från transformatorn och hur långt det är mellan armaturerna och välj kablar efter behov. Räkna ihop den totala mängden Watt paketet får och välj en transformator med större kapacitet än det du räknat ut.

Viktigt att veta: Systemet totala längd från transformator bör vara max 50 meter. Därefter blir det förluster i armaturernas ljusstyrka.
Mer information:
Varumärke Markslöjd
Färg Svart
Sockel LED integrerad
Ljuskälla Ingår
Dimbar Ja
Watt max(W) 3
Höjd (CM) 45
Bredd (CM) 14
Djup (CM) 14
Volt (V) 24V
IP-klass IP44
Sladdlängd (cm) 30
Övrigt Svart kabel 30cm
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.