Metallgran Mässing - 145 LED från Konstsmide

Metallgran Mässing - 145 LED

Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. - Läs mer - Stäng

Metallgran Mässing - 145 LED

Fler produkter från Konstsmide

Artikelnummer: 102439

Lev. Art.nr: 3947-888

2495 kr

Dela upp din betalning: från 69 kr/månad

Beställningsvara

Skickas normalt inom 7-14 arbetsdagar.

  • Gratis frakt vid 500kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser

Information

GNOSJÖ KONSTSMIDE 
Metallgran i Mässing - 145 LED

Granen ses som ett självklart inslag i den nordiska jultraditionen. Snarare än att tas bort från hemmet har den traditionella julgranen moderniserats för att passa in i ett antal olika miljöer och förutsättningar. Denna gran från Konstsmide är en vacker och tilltalande kombination av nytänkande men också med en tydlig enkelhet kring både utseende, montering och förpackning. Här har Konstsmide lyckats kombinera både det enkla och stilrena, med det mer exklusiva. 

 Granen är producerad i Sverige för dig med höga krav på funktion, design och miljömedvetenhet. Till skillnad från många andra juldekorationer så kommer denna gran kunna bli en vacker inredningsdetalj som kan stå uppställd långt före och efter normal ”julsäsong” och tack vare sin gedigna konstruktion se lika bra ut också om 20 år som den gör vid sin premiärmontering. 

 Granen som utöver mässing också finns i färgerna grönt och vitt, levereras i en smidig och lättförvarad kartong med handtag.
Mer information:
Varumärke Konstsmide
Energiklass A
IP-klass IP20
Sockel LED integrerad
Dimbar Nej
Färg Mässing/Guld
Bredd (CM) 80
Höjd (CM) 210
Lumen (LM) 1,5-2Lm
Material Metall
Ljuskälla Ingår
Sladdlängd (cm) 500
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.